دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با اعلام آمادگی پالایشگاه فازهای 20 و 21 صورت می گیرد:

ارسال نخستین محموله گاز سکوی  فاز 21 به پالایشگاه خشکی

در حال حاضر شمارش معکوس برای ارسال گاز سکوی فاز 21 به پالایشگاه فازهای 20 و 21 آغاز شده است و با اعلام آمادگی پالایشگاه مبنی بر دریافت گاز این فاز؛ چاه های سکوی فاز 21 یک به یک باز خواهند شد.
کد خبر : 142546

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از روابط عمومی شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی؛ هم اکنون عملیات استارت آپ این سکو با موفقیت در دست اجراست و با اعلام آمادگی پالایشگاه خشکی فازهای یاد شده؛ هر 11 حلقه چاه این میدان یک به یک باز خواهند شد.
لازم به ذکر است؛ از زمان گشوده شدن نخستین حلقه چاه این سکو؛ دو روز به طول خواهد انجامید تا تولید این سکو به میزان کامل یک میلیارد فوت مکعب در روز برسد.
به گفته مطلب افشاری، مدیر پروژه فراساحل فازهای 20 و 21 پارس جنوبی در شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران؛ اجرای عملیات راه اندازی تا بهره برداری سکوی فاز 21 این میدان مشترک، در مدت 87 روز کاری به انجام رسید، این در حالی است که بر اساس تعهد این شرکت (IOEC ) به کارفرما قرار بود این سکو در مدت 110 روز کاری به بهره برداری برسد.
گفتنی است؛ عملیات هوک آپ و راه اندازی سکوی فاز 20 این میدان مشترک نیز هم اکنون با روند مناسبی در دست اجراست. سکوی فاز 20 در تاریخ 22 آبان با کسب رکورد کم نظیر یک ساعت و نیم زمان نصب بر روی پایه خود در خلیج همیشگی فارس قرار گرفت.


طرح توسعه فازهای 20 و 21 توسعه میدان پارس جنوبی به منظور افزایش تولید از مخزن پارس جنوبی به حجم روزانه 6/56 میلیون مترمکعب گاز ترش در سال 89 به کنسرسیومی با مشارکت تاسیسات دریایی و اویک واگذار شده است که اجرای این دو فاز همچنان ادامه دارد. طرح توسعه این دو فاز با به کارگیری پیمانکاران و سازندگان داخلی به صورت EPC اجرا می شود.
شرکت تاسیسات دریایی به عنوان پیمانکار دریایی این فازها اجرای این قرارداد را به ارزش 724 میلیون دلار برعهده دارد که بخش های ساخت دو سکوی دریایی در کل شامل 22 حلقه چاه در فاصله 105 کیلومتری ساحل عسلویه، ‌دو رشته خط لوله 32 اینچ دریایی انتقال گاز و دو خط لوله 4 اینچ محلول گلایکول و سایر تاسیسات جانبی را شامل می‌شود.
هدف از توسعه فاز 20 و 21 پارس جنوبی تولید روزانه 50 میلیون متر مکعب گاز شیرین و تصفیه ‌شده برای تامین نیاز مصارف داخلی، تولید روزانه 75 هزار بشکه میعانات گازی، 400 تن گوگرد و تولید سالانه یک میلیون و 50 تن گاز مایع و یک میلیون تن گاز اتان به منظور تامین خوراک صنایع پتروشیمی است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب